nieuws

Eerste handboek metalen ramen voor bouwonderwijs

bouwbreed Premium

Directeur C. van Amstel van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) heeft gisteren op de Bouwbeurs het eerste exemplaar van het Handboek Metalen Ramen overhandigd aan mr. W.B. Rietveld.

Rietveld is lid van de HBO-Raad en algemeen directeur van de Hogeschool Holland in Diemen. Met de aanbieding van het handboek aan het bouwonderwijs wil de VMRG de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs stimuleren. De leden van de vereniging vinden namelijk dat afgestudeerden uit het hoger technisch onderwijs onvoldoende kennis hebben en daardoor niet voldoende zijn voorbereid op hun taak. Het handboek kan volgens de VMRG op de hogescholen onder meer worden gebruikt voor het samenstellen van lesbrieven. Ook wil de vereniging gastcolleges gaan verzorgen.

Reageer op dit artikel