nieuws

‘Bouwbeurs gaat gewoon door’

bouwbreed Premium

De Internationale Bouwbeurs die aanstaande maandag in Utrecht wordt geopend gaat gewoon door. Het commerciele radiostation Holland FM had gisteren het bericht verspreid dat de Bouwbeurs niet doorgaat. Dit omdat de Jaarbeurs in Utrecht de deuren heeft geopend voor maximaal 2000 geevacueerden uit de watersnoodgebieden.

Jaarbeurs-woordvoerder Jan de Groot heeft van het bericht met schrik om het hart vernomen en benadrukt dat de Bouwbeurs geen gevaar loopt. De bovenste verdieping van de Julianahal wordt voor de evacuees ingericht. “De Beurs merkt hier niets van”, aldus De Groot. Met man en macht wordt er in de beurs gewerkt om de watervluchtelingen onderdak te bieden. Zo waren er gisterochtend al zo’n slordige tweeduizend broodjes gesmeerd.

De Jaarbeurs overlegt nu met het landelijk coordinatieteam over wat er moet gebeuren als het maximum van 2000 personen wordt bereikt.

Reageer op dit artikel