nieuws

Bouwbeurs ’95 breekt record

bouwbreed Premium

De Internationale Bouwbeurs 1995 zal als een van de succesvolste bouwbeurzen ooit in Nederland gehouden de geschiedenisboeken ingaan. Bleef op vrijdag de meter op ruim 82.000 bezoekers steken, zaterdag, de slotdag van de beurs, stapten nog eens 18.931 mensen over de drempel. Daardoor, en wij voorspelden dat al, werd de magische grens van 100.000 gepasseerd.

Overigens werd de 100.000ste bezoeker, Bob Mayer, door de organisatie flink gefeteerd. Zo kreeg de aanvankelijk stomverbaasde beursganger een boek over architectuur een fles champagne en, alsof dat allemaal nog niet genoeg is, een diner voor twee aangeboden.

In totaal trok deze bouwbeurs 100.627 bezoekers. Tijdens de dagen werd door de Jaarbeurs druk geenqueteerd. Zo moesten de mensen de Bouwbeurs een rapportcijfer geven. Uiteindelijk kwam een meer dan dikke voldoende, namelijk 7,3 uit de bus rollen.

Reageer op dit artikel