nieuws

AVBB verleend Penningen van Verdienste

bouwbreed

Het AVBB heeft op zijn congres in Den Haag na enkele jaren weer eens twee Penningen van Verdienste ke uitreiken. De eerste ging naar de heer M. Leenhouts (links), die kort geleden afscheid nam als vice-voorzitter van het NVOB, vier jaar werkgeversvoorzitter was van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid, lid van het bestuur van de Bedrijfsvereniging en in AVBB-verband lid van het hoofdbestuur en de Ledenraad.

De tweede penning ging naar de heer J. van der Lippe (rechts), van 1983 tot 1991 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers, die eveneens lid is geweest van het hoofdbestuur en de Ledenraad van het AVBB, en lid van het presidium van het overleg over de UAR’86 en het overleg UAR EG’91. Als lid van de Commissie Aanbestedingswezen en Prijsvorming waakte hij over de mededinging in de bouw en hij nam deel aan het overleg om te komen tot een Model, Onderaannemingscontract met het FAANB.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels