nieuws

Afdichtingsmateriaal in rvs container

bouwbreed

Triflex BV uit Zwolle introduceert een nieuwe verpakking voor zijn afdichtingsmaterialen: roestvrijstalen containers met een inhoud van 1000 kg. Na gebruik gaan de lege containers terug naar de leverancier om in een gesloten circuit gereinigd te worden en opnieuw gevuld. De hoeveelheid niet uitgeharde hars die uiteindelijk in de fabriek achterblijft is volgens het bedrijf slechts een fractie van de hars die overblijft in de plastic inlets van de traditionele verpakkingsblikken.

In vergelijking met vroeger levert de nieuwe manier van verpakken bovendien een besparing op van veertig blikken, deksels en binders per container. Op de werkplek kan het benodigde materiaal uit de container worden afgetapt of met een pompunit naar hoger gelegen bouwdelen worden gevoerd. Daarmee kan een hoogte van zeventig meter worden bereikt.

Triflex is bovendien nu ook door middel van een spuitmethode aan te brengen, waardoor de uitvoeringstijd aanzienlijk korter wordt.

De oude en nieuwe verpakking van Triflex.

Reageer op dit artikel