nieuws

Zonne-energie in woningbouw

bouwbreed

In een 51 pagina’s tellende boekje Zonne-energie in de projectmatige woningbouw zijn de voorwaarden neergelegd om tot een systematische integratie van zonne-energie in de woningbouw te komen.

In het boekje is ook een aantal actiepunten opgesteld, waarmee de verschillende betrokken partijen aan de slag ke. Het werkje is de weergave van de lezingen die met betrekking tot dit onderwerp zijn gehouden in de ‘workshop’ op 31 mei in kasteel Groeneveld te Baarn.

Voor het slagen van onder andere het zonne-boiler po is het nodig dat betrokken partijen heel tijdig samenkomen om deze wens te concretiseren. Een ander punt is, dat vooral voldoende subsidie moet worden gevonden, om die wens tot een succes te maken.

Ecofys Utrecht

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels