nieuws

Veiling voor renovatie Hollandsche wijk Potsdam

bouwbreed

De serviceclub voor hen die direct of indirect met de bouw te maken hebben, de Lighthouseclub, heeft op de beurs stand no. 6105. Op die stand zal ook de Stichting Hollandsche Wijk Potsdam present zijn om fondsen te werven voor haar actie voor volledige renovatie van een huis in de gelijknamige wijk in Potsdam.

De stichting zegt dat de actie nu in een beslissend stadium is gekomen. Bij een goed resultaat van de activiteiten op de Bouwbeurs kan de renovatie van het eerste huis, dat voor DM1 van de Duitse overheid is overgenomen, binnenkort daadwerkelijk beginnen.

Om fondsvorming te stimuleren houdt de Stichting tijdens de beursdagen een veiling van goederen en diensten die worden aangeboden door de bouwwereld. De standhouders ke hieraan een belangrijke bijdrage leveren.

Alles is welkom, van dakpannen, deuren en kozijnen tot bakstenen, trappen, dakkapellen, verwarming, sanitair, isolatiemateriaal, tegels, maar ook machines en gereedschap, beslag en diensten in allerlei vormen.

De aanbieders van deze goederen en diensten worden in de stand vermeld met naam en produkt. De bieders ke een bedrag daarachter invullen. De hoogste bieder wordt steeds met het bedrag vermeld. De Stichting Hollandse Wijk Potsdam verwacht op deze unieke manier de laatste stoot te geven tot aanvang van de herbouw.

Wie mee wil doen aan deze unieke en ludieke actie kan contact opnemen met secretaris M.E.F. (Pino) de Looff, Oranjelaan 35, 3062 BP Rotterdam, tel 010-4526511, fax 010-4527299

Reageer op dit artikel