nieuws

Traditionele waterpas heeft ingebouwde laser

bouwbreed Premium

Bouwvizier Benelux te Arnhem introduceert tijdens de Bouwbeurs Zuidlaren een waterpas van Mayer en Wonisch GmbH. Het is de ‘Laserliner-Pro’, een gewone traditionele waterpas, met een ingebouwde laserstraal. Het effectief bereik is 50 m, met een nauwkeurigheid van 0,25 mm per m (ofwel 12,5 mm per 50 m). De laserdiode is ingegoten in krimpvrije hars.

Het instrument is waterdicht en kan een stootje hebben. De Laserliner-Pro vraagt geen bijzondere vaardigheden van de gebruiker. Met behulp van een draaiprisma is het gemakkelijk om haakse hoeken uit te zetten. De waterpas vormt een relatief goedkoop alternatief voor de bekende bouwlasers. Bij de Laserliner worden een niveauregelaar, een statief, een draaiprisma en een beschermkist geleverd. De fabrikant biedt een jaar lang volledige garantie.

Reageer op dit artikel