nieuws

Syscom introduceert kaakbreekinstallatie

bouwbreed

Syscom BV uit Sassenheim introduceert een mobiele breekinstallatie van de Duitse fabrikant Brauer GmbH en Co. De breker is geheel geplaatst in een frame dat door middel van een container-hakensysteem op een vrachtwagen kan worden getrokken. De installatie is voorzien van een toevoertrechter, een trilgoot, een kaakbreker en een afvoerband.

De gehele installatie heeft een eigen gewicht van ongeveer 15 ton. Het hart van de installatie wordt gevormd door een kaakbreker die aangedreven wordt door een elektromotor met een vermogen van 45 kW. De toevoertrechter heeft een invoeropening van 630 x 500 mm.

De breekopening kan worden ingesteld op korrelgrootten van 30 tot 80 mm met een bijbehorende capacitieit van 20 tot 50 kubieke meter per uur.

De nieuwe breekinstallatie van Brauer en Co. verwerkt 20 tot 50 m3 per uur.

Reageer op dit artikel