nieuws

Nieuwe vloercoating en reparatiemortel

bouwbreed

Sika BV uit Maarssen heeft een aantal nieuwe produkten op de markt gebracht. Het vloerenprogramma is uitgebreid met Sikafloor 400 Elastic, een produkt dat speciaal is ontwikkeld voor het renoveren van balkon- en galerijvloeren.

Het betreft een eencomponent polyurethaan coating die in een laag met een roller of spaan kan worden opgebracht. De coating is scheuroverbruggend en uv-bestendig.

Sika Monotop 612 is een nieuwe vezelversterkte mortel in het eencomponent betonreparatiesysteem van het bedrijf. De mortel kan worden gebruikt als zware eisen worden gesteld aan fysische eigenschappen en vorst- of dooizoutbestendigheid.

Tenslotte is het kleurengamma van de watergedragen Sikagard-coatings voor staal en beton uitgebreid.

Reageer op dit artikel