nieuws

Kunststof goot op veel manieren aan te brengen

bouwbreed Premium

Polytech introduceert op de Bouwbeurs in Zuidlaren zijn Polytech Patentgoot en zijn Patentriet. De kunststof goot is op het werk in precies de juiste maat tot ongeveer 18 meter naadloos te leveren. Hij is op veel manieren aan het dak te bevestigen.

De goot bestaat uit twee delen uit een stuk geextrudeerd. Het gootdeel en het lekwaterafvoerdeel. Het gootdeel zorgt voor een probleemloze afvoer van het regenwater en het lekdeel vangt het eventuele lekwater op dat van de dakplaat loopt. De goot is in diverse standen aan het hellende dak of platte dak te bevestigen. Hij bestaat uit een stevige volledig te recyclen kunststof. Volgens de leverancier Polytech kunststoffen BV te Musselkanaal heeft de goot tenminste een levensduur van 40 jaar. Door zijn ‘dubbele’ uitvoering is hij niet alleen een hemelwaterafvoer maar tevens een geintegreerd boeideel.

De goot is te leveren met de benodigde kopschotten. De hoeken worden eenvoudig gelast.Voorts introduceert het bedrijf zijn kunststof Patentriet. Dit is te leveren in shingels van 500 x 300 mm. Er gaan er ongeveer 14 van in een vierkante meter. De werkende hoogte van het materiaal is 143 mm. Het gewicht van dit kunstriet bedraagt ongeveer 12 kg/m2. Het riet is op practisch elke soort dakbeschot te bevestigen. Het is toe te passen op alle type daken met hellingen vanaf 15 gr. . De nok is af te werken met rietvorsten of met polyester vorstpannen.

Kunststof ‘duo’ goot is op vele manieren te bevestigen aan platte- en hellende daken.

Reageer op dit artikel