nieuws

Elektronisch waterpasinstrument voor bouw- en installatiebedrijf

bouwbreed Premium

Incom meet- en regeltechniek BV uit Lisse komt naar Zuidlaren met een nieuwe produktrange op het gebied van elektronische waterpasinstrumentarium.

De Lasertronic is een laser die speciaal ontwikkeld is voor de aannemerij en de installatiebranche. Het meetinstrument is uitgerust met een twee-puntsafstelling en een standaard EWS, die zorgen voor een grote meetnauwkeurigheid. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te bedienen en staat een uitgebreid pakket accessoires ter beschikking. De Lasertronic werkt tot een afstand van 20 meter en wordt gevoed door vijf NiCad batterijen die zorgdragen voor een continuwerking gedurende 8 tot 10 uur. De range bestaat uit vier verschillende types, elk geschikt voor diverse toepassingen.

Reageer op dit artikel