nieuws

Driekwart cursisten BDA- opleidingen geslaagd

bouwbreed Premium

Bij BDA Dak en Gevelopleidingen zijn drie cursussen met een examen afgesloten. Van de totaal 41 deelnemers is aan 29 kandidaten het desbetreffende certificaat uitgereikt.

Het betrof de dakcursus Platte Daken. Van de 23 deelnemes waren 2 herexamencandidaten. Aan 14 cursisten is het certificaat overhandigd.

Dit zijn: J.Burm, B. Eckert en A. Somers van Atab NV te Antwerpen, J. van der Es van Aanneminggsbedrijf J.G. Nelis BV te Haarlem, P.J.L. Groenen van Schiebroek Dakbedekkingen Best BV te Best, P.J. Groenenboom van Erdo BV te Capelle a/d IJssel, Th. E. Hienekamp van NV Waterleidingbedrijf Midden Nederland te Utrecht, S.M.J. van Houten en J.J. Maatkamp van BDA Buro Dakadvies te Gorinchem, P. Janssen van Mastem Dakbedekkingen BV te Zwijndrecht, D.A Jonkers van Vebidak te Nieuwegein, A. Meijer van Bruynesteyn BV te Amsterdam, M.H.J. Remmers van Eshadak Verkoopmij BV te Groningen en C.J.R.M. van Zitteren van Isover BV te Etten-Leur. De volgende dakcursussen worden gehouden in het voorjaar en in de winter.

Gevels

Aan de BDA-cursus Gevels en Daken van koper, lood en zink hebben 10 personen deelgenomen. Aan negen van hen is het certificaat uitgereikt. Dit zijn: B. Buys en E.J. Kuyer van C. Buys en Zn. BV te Wormerveer, J.G.M. Cox en F.O Vousten van Schaeffers te Venray, J.E. van Gerven van Kombi Service BV te Eindhoven, H.L. Hoen en C.G. Nolles van Noordzij-Brielle BV te Brielle, A. Klotz van Wentzel en Zoon BV te Amsterdam, en H. Ruitenberg van Ruitenberg BV te Zwolle. De eerstvolgende cursussen op dit vakgebied vinden plaats in november.

De cursus Opleiding tot gezel rietdekker, die in nauwe samenwerking met de Vakfederatie Rietdekkers is opgezet, telde 8 deelnemers waarvan 6 cursisten zijn geslaagd. Dit zijn: A.C. Wetsteen van Fa. Luiken te Waal, J.B.L. Oude Wesselink van Rietdekkersbedrijf Blokhorst te Hengevelde, G.J. Veldhuis van v.o.f. J. Veldhuis Rietdekkersbedrijf te Terwolde, J.P. Ouwens, J. van de Beek van het gelijknamige Rietdekkersbedrijf te Doornspijk en M.R.J. Daals van Pape Rietdekkers BV te Doetinchem.

De tweede leergang is gepland in januari en december.

Belangstellenden ke nadere inlichtingen over dak- en gevelcursussen inwinnen dan wel zich voor cursussen opgeven bij BDA Dak- en Gevelopleidingen te Gorinchem.

Reageer op dit artikel