nieuws

Elektrische stapelaar heeft capaciteit van 800 kilo

bouwbreed

De Italiaanse fabrikant van vorkheftrucks Carelli Elevatori, in Nederland vertegenwoordigd door Van Eijle en Co. uit Vlaardingen, heeft een nieuwe elektrische meelopende stapelaar ontwikkeld. De stapelaar, met de typeaanduiding SC-08, is compact gebouwd en gemakkelijk bedienbaar en kan daarnaast lasten verplaatsen tot 800 kilo.

De stapelaar kan geleverd worden in simplex of duplex mastuitvoering. waarmee hefhoogtes bereikt ke worden van 1600, 2500 of 3000 millimeter.

Het lastzwaartepunt ligt op 400 millimeter. De lengte van de truck, exclusief de vorken bedraagt 1150 millimeter, de breedte 860 millimeter en de minimale hoogte is 1790 millimeter. Het gewicht van de stapelaar, zonder batterij, bedraagt 870 kg. Het gewicht van de batterij varieert van 180 tot 225 kilo. De rijsnelheid van de stapelaar bedraagt 5,3 km/uur.

Met de SC-08 ke lasten worden verplaatst tot 800 kg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels