nieuws

Vacuumunit voor tegel tot betonelement

bouwbreed Premium

Elk betonprodukt of betonelement met een gewicht van 8 kg tot 2500 kg en een vlakke zijde is met een door Hamevac ontwikkelde universele vacuumunit snel en veilig te verplaatsen.

De kleine unit is uitgerust met een geintegreerde pomp, en werkt – gekoppeld op de hydrauliek van de dragermachine – volledig autonoom.

Het basisframe van deze hefinrichting met de afmetingen van 60x60x60 cm vormt tevens de vacuumtank waardoor het geheel bijzonder compact kon worden gehouden. Door de geringe afmetingen laat het apparaat zich even goed toepassen bij het hanteren van straattegels van nauwelijks 8 kg als voor zware betonelementen zoals Stelconplaten. Iedere dragermachine met een hydraulische aansluiting, zoals graafmachine, shovel schranklader, heftrucks etc. is daarvoor te gebruiken.

Naast een hydraulische unit bestaat er ook een elektrische uitvoering voor aansluiting op 220 Volt of 380 Volt. Alle uitvoeringen worden geleverd volgens de nieuwe CE machinerichtlijn, met optische vacuummeters en zelfwerkend waarschuwingssysteem met visuele signalering.

Hamevac hydraulische vacuumunit met een hefvermogen tot 2500 kg. De vacuumtank vormt tegelijkertijd het hijsframe en montageframe voor de pomp en het ventielenblok.

Reageer op dit artikel