nieuws

Perscombinatie wil binnen paar jaar nieuwbouw

bouwbreed Premium

De Perscombinatie gaat verhuizen. De uitgever van de dagbladen de Volkskrant, Trouw en Het Parool beslist uiterlijk medio 1995 waar hij zich gaat vestigen. Het mediabedrijf heeft drie locaties op het oog: Ouder-Amstel, Amsterdam-Sloterdijk en Almere.

De Perscombinatie is al jaren ontevreden over het gebrek aan ruimte in de gebouwen aan de Amsterdamse Wibautstraat. Bovendien zijn die slecht bereikbaar.

In de huidige huisvesting kan een aantal moderniseringen niet worden verwezenlijkt. Zo zou de uitgever meer kleur in de kranten willen gebruiken.

De verhuizing zal niet voor 1998 plaatshebben. Van de gemeente Ouder-Amstel heeft de Perscombinatie toestemming gekregen zich te vestigen op het voormalige terrein van de Melkunie op het industriepark Amstel II in Duivendrecht.

Reageer op dit artikel