nieuws

HBG gaat door met afstoting werkmaatschappijen

bouwbreed Premium

Hollandsche Beton Groep (HBG) is van plan Smits Neuchatel te Nieuwegein te verkopen aan Koninklijke Wegenbouw Stevin (KWS), de wegenbouwer van Volker Stevin.

HBG rekent Smits niet tot haar kernactiviteiten. Bij de onderneming werken 85 mensen. Er worden scheepsdekken en parkeerdaken gefabriceerd. Met de beoogde afstoting zal HBG zich geheel uit de bouw-toeleveringssector hebben teruggetrokken.

Eerder dit jaar werd Latexfalt voor de helft aan Volker Stevin overgedaan. De andere helft is ondergebracht bij Hollandsche Wegenbouw Zanen, de wegenbouwer van HBG. Met Bouwstoffengroothandel De Hoop worden onderhandelingen gevoerd over overneming van Schokindustrie te Zwijndrecht. Eind oktober werd het funderingsbedrijf D. Schreuder de deur uit gedaan.

Reageer op dit artikel