nieuws

Handylift dekseltiller

bouwbreed Premium

Het lichten van zware gietijzeren putdeksels vraagt maar weinig inspanning wanneer hiervoor de Handylift wordt gehanteerd. Met dit eenvoudig verrijdbare en op breedte instelbare hefapparaat is elk type deksel uit te nemen.

Daartoe is het apparaat uitgerust met een tweetal Lojakhaken die in de haalkommen van het desbetreffende deksel worden geplaatst. Door het neerwaarts duwen van een op het frame gemonteerde hefboom worden door de kantelbeweging de haken omhoog bewogen en het deksel opgenomen. De ca. 2 meter lange hefboom verleent een hefkracht van ongeveer 1000 kg.Bij zeer vastzittende deksels kan worden gebruik gemaakt van twee op de Handylift geconstrueerde en met de hand bediende spindels. De Handylift weegt 15 kg.

De grootste hefhoogte van de Handylift bedraagt 200 mm.

Reageer op dit artikel