nieuws

EIB geeft prognose voor 1995

bouwbreed Premium

Hoe het de bouwnijverheid in 1995 zal vergaan, probeert het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid bij voorbaat te prognotiseren. De uitslag daarvan zal worden bekend gemaakt op een studiebijeenkomst, die het EIB heeft georganiseerd voor 10 januari in het WTC te Amsterdam.

Naast de prognose voor de bouwproduktie en werkgelegenheid voor 1995 en 2000, worden de deelnemers op de hoogte gebracht van ontwikkelingen van rendementen en andere financiele kengetallen van bouwbedrijven. Drs.W. Dijkema, directeur Robeco Groep, houdt voorts een inleiding over het beleggen in aandelen van bouwbedrijven en het beleggen in vastgoed.

De studiebijeenkomst begint om twee uur. Nadere informatie verstrekt het EIB in Amsterdam, tel. 020-6429342.

Reageer op dit artikel