nieuws

VROM blijft niet achter iemand aanrennen…

bouwbreed Premium

Een eigenaar van een woning in Lelystad heeft voor de Raad van State alsnog uitbetaling van een subsidie van f 39.000 op zijn premiekoopwoning geeist. De subsidie was door het ministerie van VROM ingetrokken omdat de man, R. Hollander, zijn fiscale gegevens te laat had ingestuurd.

Volgens het ministerie heeft Hollander tot drie keer toe een verzoek ontvangen om cijfers over zijn inkomen op te sturen. Omdat op het laatste verzoek eveneens geen reactie kwam, trok VROM de subsidie in. “Wij ke niet achter iemand aan blijven rennen”, zei de woordvoerster van het ministerie. Hollander zelf zegt dat het wegvallen van de subsidie in geen verhouding staat tot de door hem gemaakte fout.

De Raad van State laat over enige tijd weten of het ministerie Hollander de premie geheel of gedeeltelijk moet geven.

Reageer op dit artikel