nieuws

Veel geslaagden op BDA- dakbedekkingcursussen

bouwbreed Premium

Op woensdag 26 oktober en 2 november zijn respectievelijk de BDA Dakcursus Platte Daken en de opleiding tot onderhoudsinspecteur afgesloten met een examen.

Aan het eerste examen is deelgenomen door negentien personen, waarvan veertien zijn geslaagd. Van het tweede examen, waaraan vijftien personen hebben deelgenomen, zijn er twaalf geslaagd.

Het certificaat voor de zestiende leergang van de BDA Dakcursus Platte Daken is uitgereikt aan: A.J. van Bemmelen van Rockwool Lapinus te Roermond, B.L. Groenewold van Eshadak Verkoopmij. BV te Groningen, J.J. Immerzeel van UBA Bouw BV te Uithoorn, D. Koster van Ingenieursbureau Starke Diekstra BV te Groningen, C.J. Lakeman van NV Luchthaven Schiphol, C.A.J.M. van Leeuwen van Woningbouwvereniging Voorhout te Voorhout, S. Lindeboom van BDG Architekten Ingenieurs te Zwolle, P.A.J. Miltenburg van Delbouw BV te Roermond, H. Schuilenburg van Consolidated Nederland BV te Raalte, M. Versteeg van Stichting Centrale Woningzorg te Amersfoort, P.T. Vertelman en P. Zwenne van Boko BV Dakdekkers te Wormerveer, H. Wanschers van Woningstichting St. Joseph te Almelo en E. Winnepenninckx van Buro Dakadvies te Herentals. De volgende cursussen op dit gebied vinden in het voorjaar plaats.

Voor de BDA Opleiding tot onderhoudsinspecteur, waarvoor de voorgaande cursus of een gelijkwaardige opleiding nodig was, zijn de volgende personen gediplomeerd. A.P. Berends van de Landbouwuniversiteit te Wageningen, J.G. Bouwhuis, J. Bruijnooge, D.A.F. Floren, E. Roseboom, T.H.M. Vonk en B. van der Wal van Diens Gebouwen, Werken en Terreinen in plaatsen verspreid over Nederland, M.T.J.M. Derks van John Kelders Handelsmaatschappij BV te Nijmegen, J.D.J. van Gameren van Openbare Werken Raalte te Raalte, H.P. Janssen en E.R.M. Willemsen van Strijland Dakbedekking BV te Heteren en C.P.J. Stoutjesdijk van Loodgietersbedrijf H. Brommer BV te Amstelveen. De volgende opleiding tot Onderhoudsinspecteur baanvormige dakbedekkingen wordt in het voorjaar gehouden.

Reageer op dit artikel