nieuws

Varel Security neemt deel Radio Holland Electronics over

bouwbreed Premium

Varel Security BV uit Amsterdam heeft per 1 november alle beveiligingsactiviteiten van Radio Holland Electronics overgenomen. Varel Security wil daardoor zijn pakket beveiligingsoplossingen, dat onder meer bestaat uit inbraak-, brand- en terreinbeveiliging, toegangscontrole, tijdregistratie en security managementsystemen, verder completeren.

Het bedrijf, onderdeel van het Engelse BET-concern, denkt met name aan een versteviging van zijn positie op het gebied van zeer grote en complexe systemen. Radio Holland Electronics gaat zich verder concentreren op zijn core-business, de draadloze communicatie en observatie- en navigatiesystemen.

Door de overname stijgt het personeelsbestand van Varel Security (nu ruim 500) met 25.

Reageer op dit artikel