nieuws

Prefab betonnen vloer aangekondigd

bouwbreed

voor begane grond

Beton Son BV te Son brengt tijdens de Betondag de boodschap, dat er een nieuwe prefab betonnen begane grond vloer in ontwikkeling is. De vloer zelf wordt nog niet getoond. Dat gebeurt pas in januari, tijdens de Bouwbeurs te Utrecht.

Een woordvoerder van Beton Son: “We hebben de bestaande vloeren onder de loep genomen en nieuwe specificaties opgesteld. Het resultaat is een produkt, dat behoorlijk afwijkt van wat we tot nog toe in ons programma hadden. De vloer wordt in grote delen in een keer gelegd. Het is geen combinatievloer. Al het oplegmateriaal, voor contactgeluid enzovoort, is in de vloer verwerkt. Dat is dus het einde van losse stukken vilt en dergelijke op de bouwplaats.” Het is nog wel nodig om de vloer af te werken met bijvoorbeeld een cementdekvloer.

Reageer op dit artikel