nieuws

Huck universeel klinkgereedschap

bouwbreed Premium

Onkenhout en Onkenhout BV. te Diemen introduceert een universeel klink- en blindklinkgereedschap in zijn leveringsprogramma. De Huck-230 is een pneumatisch/hydraulisch gereedschap dat beide soorten bouten kan verwerken. Door de verschillende uitwisselbare neusstukken is het mogelijk blindklinkbouten zoals de Magna-Lok en Magna-Bulb en tevens klinkbouten als de C6L, Huck-Tainer en Magna-Grip, met een maximale diameter van 10 mm met een en hetzelfde stuk gereedschap te verwerken. Mede als gevolg van de lange slag van 25 mm ke deze bevestigers in een arbeidsgang gezet worden.

De ergonomische vormgeving en de toepassing van nieuwe kunststoffen heeft ervoor gezorgd dat de Huck-230 slechts 2,7 kg weegt en daardoor prettig in de hand ligt en zich gemakkelijk laat bedienen.

Voor het verwerken van zowel klink- als blindklinknagels brengt Onkenhout en Onkenhout de Huck-230 op de markt.

Reageer op dit artikel