nieuws

Havendienst in het nieuw

bouwbreed Premium

De Waddenpromenade in de Harlinger haven begint steeds meer vorm te krijgen. De nieuwe semafoorpost voor de havendienst is inmiddels geplaatst en zal de komende weken worden afgebouwd. Het nieuwe onderkomen staat paal naast de oude toren die binnenkort gesloopt zal worden.

Het herinrichtingspo Waddenpromenade is een onderdeel van het Ontwikkelingsplan Harlingen Waddenstad dat door de Combinatie Veerbootkade Harlingen wordt uitgevoerd. Deze vennootschap onder firma wordt gevormd door Koninklijke Wegenbouw Stevin uit Drachten, het hieraan gelieerde bouwbedrijf Van Hattum en Blankevoort uit Beverwijk en de bouwbedrijven Hecon uit Hoorn en De Wadden uit Harlingen. Met het totale ontwikkelingsplan is een bedrag van bijna – 11 miljoen gemoeid. Volgend jaar staat de oplevering gepland.

Reageer op dit artikel