nieuws

Doos kiest voorrang

bouwbreed Premium

Ter voorkoming van overbelasting van het elektriciteitsnet bij het tegelijkertijd ingeschakeld staan van zware huishoudelijke machines op een groep is de ETA Kombi-beveiligingsregelaar op de markt gebracht. Deze is geschikt voor een totaal aan te sluiten vermogen van bijna 3700 VA(230V/16A). Het is een dubbel contactdoos waarop twee apparaten zijn aan te sluiten, die veel vermogen vragen. De stroomsterkte wordt zorgvuldig bewaakt.

De maximale belasting blijft te allen tijde onder de 16Ampere. In geval van gebruik van een was/droog-combinatie alsmede een vaatwasser en boiler, wordt bij dreigende overschrijding van de maximale stroomsterkte een van de aangesloten componenten uitgeschakeld.

De combinatie is door Jacs Koopman BV te Wijk bij Duurstede te leveren met aansluitsnoer. De doos is zowel los te gebruiken als aan de wand te monteren.

Reageer op dit artikel