nieuws

Ahoy toont verwerking bouw- en sloopafval

bouwbreed

In 2000 moet 90 procent van al het bouw- en sloopafval opnieuw worden gebruikt. Dit betekent dat in zes jaar tijd 40 procent meer van dit afval moet worden hergebruikt. De vakbeurs Bouw- en Sloopafval toont van 9 tot en met 11 november in de Rotterdamse Ahoy de resultaten die tot op heden in deze sector zijn geboekt. De sprekers op het bijbehorende congres bespreekt de gang van zaken omtrent het bouwen met sloopafval en de be- en verwerking van secundaire grondstoffen. Aan de orde komen onder meer de verwerking van zeefzand, selectief slopen, de voorwaarden die hergebruik aan het ontwerp stelt en de resultaten die Belgie boekt met bouw- en sloopafval.

Nadere informatie verstrekt organisator ECS via telefoon 01820-38166 en fax 01820-36867.

Reageer op dit artikel