nieuws

Ritchie Bros. veiling met veel vorkheftrucks

bouwbreed Premium

Op 3 november a.s.wordt op de terreinen van Ritchie Bros. Auctioneers, Haven 8100 gelegen op de Maasvlakte, weer een veiling van gebruikt materieel gehouden.

Ofschoon elke veiling van dit veilinghuis weer anders is dan de voorgaande valt dit keer de grote hoeveelheid vorkheftrucks op die onder de hamer gaan vallen.

Maar liefst een kleine honderd trucks, waaronder veel bekende merken zullen worden ingebracht.

Een redelijk groot aanbod is er ook van wielladers (een kleine veertig) waaronder nogal wat Caterpillars, Komatsu’s en twee ongebruikte Schaeff’s van het type SKL811. Op het gebied van de gelede dumptrucks zullen er minimaal 22 ingebracht worden waaronder negen Faun’s D23.2, in 6 x 6 uitvoering. Daarnaast zullen er 35 graafmachines en een even groter aantal mini-graafmachines van eigenaar verwisselen, terwijl ook de liefhebbers van verticaal transport ruimschoots aan hun trekken zullen ke komen.

Voeg daarbij de walsen, de diverse soorten betonmaterieel, de generatoren, het heimaterieel, de compressoren (waaronder een veertigtal Axeco’s van het type VS23), de ruim vijftig hydraulische hamers, bakken in allerlei uitvoeringen en verder alles wat onder noemer diversen valt waaronder een boomstronkruimer van Vermeer.

Op 3 november a.s. komt er weer een ruim aanbod materieel onder de hamer bij Ritchie Bros.

Reageer op dit artikel