nieuws

Reorganisatie bij Hillen en Roosen vrijwel afgerond

bouwbreed Premium

De begin dit jaar aangekondigde reorganisatie bij Hillen en Roosen BV is nagenoeg afgerond. De onderneming gaat zich weer in hoofdzaak richten op de kernactiviteit bouwen. “De organisatie en de beslissingsstructuren zijn daarop dan ook volledig aangepast”, aldus het bedrijf in een persbericht.

Met de genomen maatregelen wordt volgens het bedrijf de efficiency verhoogd en worden de algemene bedrijfskosten teruggebracht: “Daardoor zullen de concurrentiepositie en de winstgevendheid worden verbeterd”.

Projectontwikkelingsactiviteiten worden in de toekomst ondergebracht in povennootschappen, die nauw gelieerd zijn aan het moederconcern Philipp Holzmann A.G. met de hoofdzetel in Frankfurt.

Het is nadrukkelijk de bedoeling om Hillen en Roosen BV in de markt “sterker dan voorheen te profileren als een onderneming, behorende tot het Philipp Holzmann-concern”.

Het Nederlandse aannemingsbedrijf wordt sinds 1 oktober dit jaar geleid door directeur ir. H. J. Klein Haneveld. Hij was sinds maart interim directeur produktie. Tegelijkertijd is de heer W. J. E. Beerens benoemd tot commercieel directeur Benelux voor Philipp Holzmann A.G.

Reageer op dit artikel