nieuws

Kostendeskundigen vieren jubileum met lezingen en excursie

bouwbreed

Op 24 november viert de Nederlandse Vereniging Bouwkostendeskundigen (NVBK) haar 20-jarig bestaan. Na de jaarvergadering zijn ’s middags een symposium en een excursie voorzien, waarvoor ook relaties van de NVBK worden uitgenodigd. Het symposium vindt plaats bij Ballast Nedam te Badhoevedorp en omvat drie lezingen over de renovatie van het Feijenoordstadion te Rotterdam en de uitvoering van het nieuwe Ajaxstadion te Amsterdam. Aansluitend wordt tijdens de excursie de bouwplaats van het Ajaxstadion bezocht. De NVBK geeft ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan een jubileumboek uit.

Informatie over het symposium en de excursie is te verkrijgen bij M. Bijdendijk van de NVBK te Badhoevedorp, telefoon 020-6580250.

Reageer op dit artikel