nieuws

‘Haags Milieubeleid nachtmerrie voor bedrijfsleven’

bouwbreed Premium

De Haagse regels en doelstellingen op milieugebied zijn een nachtmerrie voor de industrie. Achterstand in de uitvoering ervan en continuiteitsproblemen, nekken op termijn bedrijven. Dat zegt mr.ir. P. van der Want, scheidend voorzitter van de milieucommissie van de Samenwerkende Kamers van Koophandel Gelderland. Hij voorziet op termijn bedrijven tenonder gaan, zo meldt hij in de krant van de Kamers.

Volgens Van der Want zijn faillissementen als gevolg van het milieubeleid weliswaar nog niet zichtbaar, maar dreigen ze wel. Een bedrijf dat de beschikbare financiele ruimte moet inzetten voor milieumaatregelen in plaats van voor vernieuwing en vervanging van proces en produkt, raakt steeds verder achterop.

Reageer op dit artikel