nieuws

Directie Zuid van RGD deze week naar Eindhoven

bouwbreed Premium

Deze week neemt de regionale directie Zuid van de Rijksgebouwendienst (RGD) haar intrek in het Rijkskantoor ‘Het Hooghuis’ te Eindhoven. Daarmee worden de nu nog bestaande vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Maastricht geconcentreerd in een centraal in het werkgebied Noord-Brabant en Limburg gelegen gebouw. Bij de directie Zuid van de RGD werken negentig mensen, verdeeld over vijf afdelingen: huisvestingszaken, pomanagement, vastgoedbeheer, technische advisering een financiele zaken. In het werkgebied worden totaal 650 gebouwen beheerd met een bruto vloeroppervlakte van totaal ongeveer 870.000 vierkante meter.

Het nieuwe adres van de directie Zuid van de RGD: Keizersgracht 5, 5611 GB Eindhoven, tel. 040-329329.

Reageer op dit artikel