nieuws

Bestuur van Woningborg op sterkte

bouwbreed

De bestuurssamenstelling van de Stichting Woningborg heeft enige wijzigingen ondergaan. Wegens het leeftijdscriterium is afscheid genomen van de heer P.J. Fraanje, die sinds 1985 bij de stichting betrokken is geweest. Fraanje was mede-oprichting van het Garantie Instituut Woningbouw (GIW). In 1976 werd dan ook het eerste GIW-garantie-certificaat door de toenmalige minister Gruyters uitgereikt voor een woning, die door het bedrijf van Fraanje werd gebouwd. Zijn plaats als secretaris-penningmeester bij Woningborg is ingenomen door het bestuurslid ing. O.Th.J. Bik. In de vacature, die is ontstaan is benoemd de heer S. Noorlander.

In een tweede vacature, ontstaan door het overlijden van ing. H. van Braam, is benoemd ing. J. van Dijk, lid van het dagelijks bestuur van het NVOB.

Reageer op dit artikel