nieuws

Bermpalenwasser als aanbouwapparaat

bouwbreed Premium

Nido-Universal Machines BV introduceert de RPS-H bermpalenwasser. Deze wasser, die is ontwikkeld door de Duitse fabrikant Schmidt, is geschikt voor aanbouw aan bijvoorbeeld een Unimog maar kan ook in combinatie met tractoren worden toegepast. De wasser wordt gebruikt in combinatie met een sproeiwatervat dat een inhoud heeft van 1250 liter.

Het wassen vindt volautomatisch plaats. Bij het aanrijden wordt contact gemaakt met de bermpaal door een ‘voelspriet’. Hierna wordt de was-arm opgetrokken en de borstels over de bermpaal gebracht. Zodra de tegengesteld draaiende borstels gaan draaien sproeien drie nozzles een vlakke straal water over de paal en borstels. Door een aftast-automaat stopt de wasser zodra het grondoppervlak wordt geraakt. De gehele aandrijving van de bermpalenwasser vindt hydraulisch plaats.

Door de volautomatische wascyclus kan een hoge werksnelheid behaald worden. Bij een afstand van de palen h.o.h. 75 meter ke tot 120 markeringspalen per uur behandeld worden.

De inhoud van het sproeiwatervat is voldoende voor 6 uur reinigingswerk.

Met de RPS-H bermpalenwasser ke 120 bermpalen per uur worden schoongemaakt.

Reageer op dit artikel