nieuws

Sociaal Fonds Schilders komt met spaarplan

bouwbreed

Het Sociaal Fonds voor het Schildersbedrijf in Rijswijk heeft de schildersbedrijven laten weten op korte termijn het ‘SFS Spaar+Plan’ te zullen lanceren. Dat wordt een speciaal voor de branche opgezette uitwerking van de spaarloonregeling en premiespaarregeling, zoals die door het toenmalige Tweede Kamerlid Vermeend werd uitgevonden.

En daarom door hem als staatssecretaris van financien recent aangepaste idee, waardoor werkgevers er fiscaal minder van zullen profiteren dan in de oorspronkelijk door de Kamer aangenomen plannen.

Het SFS stelt een spaarrente van 6,25% in het vooruitzicht op de geblokkeerde spaartegoeden en als lokkertje een kosteloze overlijdensuitkering en een extra bonus wanneer het spaartegoed wordt aangewend als premie voor een lijfrente bij het Bedrijfspensioenfonds.

Reageer op dit artikel