nieuws

Eerste Daewo DH 320 direct ingezet bij sloopwerk

bouwbreed

De periode na de vakantie wordt voor RO-AD gekenmerkt door premieres. Nadat men de eerste Libra minigraver en de eerste Venieri superlaadgraafcombinatie in Nederland had verkocht heeft men nu ook de eerste Daewo DH 320 hydraulische graafmachine aan de man gebracht

De ‘man’ in kwestie was het sloopbedrijf Fa. Peters uit Maastricht die deze 32 tons machine, welke voorzien was van een sloopsorteergrijper, direct inzette bij een sloopwerk te Stramproy.

De Daewo DH 320 is uitgerust met een turbogeladen zes cilinder dieselmotor van eigen makelij met het typenummer Daewo D2366T.

Deze motor levert een vermogen van 162 kW (220 pk) bij 2000 t/m.

Plunjerpompen

Het hydraulische systeem is uitgerust met twee variabele axiale plunjerpompen met een opbrengst van 2 x 320 liter/m. De graafarm is van het mono-type en heeft een lengte van 6,5 meter.

De afmeting van de standaard lepelsteel is 3,20 meter. Hiermee ontstaat een graafbereik van 11,20 meter en een graafdiepte van maximaal 7,6 meter.

De graafmachine staat op rupsen met een breedte van 710 mm.

Naast deze premieres kon RO-AD tevens nog de grootste Daewo hydraulische graafmachine uit het leveringsprogramma afleveren bij bij het Limburgse bedrijf Cerfontaine uit Berg en Terbleijt.

De Daewo DH 320 werd door de fa. Peters uit Maastricht direct ingezet bij een sloopwerk te Stramproy.

Reageer op dit artikel