nieuws

Cursus brandveiligheid geactualiseerd

bouwbreed

Het Nederlands Normalisatie Instituut (NNI) gaat dit najaar van start met een geactualiseerde cursus Brandveiligheid. In deze cursus komen de consequenties van de bouwkundige brandveiligheidseisen uit het Bouwbesluit en de niet-bouwkundige eisen van de Modelbouwverordening aan de orde. In de vernieuwde cursus wordt rekening gehouden met de knelpunten in de praktische uitvoering die zijn gebleken na twee jaar werken met de nieuwe regels van het Bouwbesluit. Het werken met de brandveiligheidseisen wordt toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de woningbouw, de kantorenbouw en een gemengd project.

De cursus wordt gehouden op 12 oktober in Utrecht, op 16 november in Eindhoven, op 17 januari in Utrecht, op 22 maart in Delft en op 10 mei in Amsterdam.

Reageer op dit artikel