nieuws

Brandwerende glaspui

bouwbreed

Applicom Brandpreventie Systemen uit Den Haag heeft glaspuien geintroduceerd die volledig brandwerend zijn. Alle onderdelen van de puien zijn zo uitgevoerd dat een brandwerendheid van een half uur of een uur wordt gegarandeerd. De beglaasde puien voldoen aan NEN 6069.

Het nieuwe programma omvat diverse compleet beglaasde raam- en deursecties waarmee elke gewenste combinatie is samen te stellen. Daardoor is het systeem zowel voor nieuwbouw als voor bestaande bouw geschikt.

Tot de keuzemogelijkheden behoren ook verschillende beweegbare elementen, zoals beglaasde draaideuren en doorslaande deuren in enkele of dubbele uitvoering. De puien ke ook worden geleverd in geluidwerende, kogelbestendige, explosieveilige of inbraakbestendige uitvoering.

Een brandwerende glaspui van Applicom.

Reageer op dit artikel