nieuws

Andriessen grossiert in commissariaten

bouwbreed

De voormalige minister van Economische Zaken dr. J.E. Andriessen (66) is voorgedragen als commissaris bij het raambekledings- en bouwproduktenconcern Hunter Douglas. In een buitengewone vergadering op 29 september zullen aandeelhouders hierover een besluit nemen, zo heeft Hunter Douglas maandag te kennen gegeven.

Andriessen verzamelt op het ogenblik commissariaten. Begin deze maand werd bekend dat hij commissaris wordt bij Fincom, de houdstermaatschappij van de Haagse investeringsgroep Halder Holdings, een middelgrote investeringsmaatschappij. Tevens is hij voorgedragen als commissaris bij het aannemingsconcern Heijmans. Andriessen heeft onlangs ook een adviseurschap aanvaard bij de raad van bestuur van Internationale Nederlanden Groep. Eind mei gaf hij het bestuurslidmaatschap van de Stichting Administratiekantoor van preferente aandelen Koninklijke KNP BT op.

Op 23 november van dit jaar wordt hij voorgedragen als voorzitter van de belangenorganisatie Nederland Distributieland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels