nieuws

Ceramitec: symposium over gebakken produkten

bouwbreed

Op 11 oktober vindt te Munchen in Duitsland ’s middags het zesde Internationale Ceramitec-symposium plaats.

Het maakt deel uit van de vakbeurs Ceramitec 94, die wordt gehouden van 11 tot 15 oktober. Op de beurs en tijdens het symposium staan gebakken produkten centraal, voor de bouw, maar ook op andere terreinen.

De organisatie van het symposium is in handen van de Deutsche Keramische Gesellschaft (DKG). Het thema is de internationale keramische industrie in het jaar 2000. Aan de orde komen de technologie, de nieuwe ontwikkelingen en de produktstromen op de wereldmarkt.

Duitse industrie

Centraal staan de mogelijkheden voor de Duitse industrie, in relatie tot de ontwikkelingen in verschillende delen van de wereld. Prof. dr. W. Engels van de Goethe-universiteit van Frankfurt behandelt de wereldmarkt.

Daarna gaan sprekers in op de situatie voor verschillende produkten, onder andere bakstenen, dakpannen en gebakken tegels.

Informatie over de vakbeurs Ceramitec en het symposium is te verkrijgen bij de Messe Munchen GmbH, tel. 00 49 89 5107495.

Reageer op dit artikel