nieuws

Teams betontimmerlieden treden aan voor Nationale bekistingswedstrijd

bouwbreed Premium

Op zaterdag 17 september zal een Nationale bekistingswedstrijd worden gehouden. De dag wordt georganiseerd door Haverkort Infrabouw en staat onder auspicien van de Betonvereniging.

Deelname aan de wedstrijd staat open voor betontimmerlieden van civiele aannemersbedrijven in geheel Nederland. In teams van twee personen ke zij hun vakmanschap bewijzen. Ook leerlingen van de vakopleiding betontimmeren ke aan de wedstrijd deelnemen.

Voor de wedstrijd is speciaal een bekistingsontwerp gemaakt. Elk team krijgt tekeningen en bestek enige dagen voor de wedstrijd thuis gestuurd. Dit om zich goed te ke voorbereiden. De opgave is zodanig ontworpen dat goede vaklieden deze bekisting in een dag ke maken. De beste bekisting zal worden gestort.

De jurering is in handen van vertegenwoordigers van ondermeer Bouwdienst van Rijkswaterstaat en de NV Nederlandse Spoorwegen. Voorzitter van de jury is ir. D. Stoelhorst, directeur van de Betonvereniging in Gouda.

Haverkort, gespecialiseerd in de bouw van infrastructurele betonwerken, organiseert de wedstrijd ter gelegenheid van haar certificering volgens de norm NEN-ISO 9001. De Nationale Bekistingswedstrijd zal worden gehouden in ’t Heem in Hattem.

Aanmelden van teams kan bij Paul Janssen, Haverkort Infrabouw BV, telefoon 05498 – 42220.

Reageer op dit artikel