nieuws

Nederland gaat Saksen bouwprestaties tonen

bouwbreed

Het Exportplatform VROM bereidt met de afdeling buitenlandse handel van het NVTB een Nederlandse inzending voor de Europese Bouwdagen voor. Deze vinden van 24 tot en met 28oktober in Leipzig plaats.

Naast Nederland nemen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland deel aan deze dagen. Nederland presenteert zich op zo’n 1000 m2 tentoonstellingsvloer. Een centraal Nederlands paviljoen dient als ontvangstruimte. Het bezoek van ministers en/of staatssecretarissen uit de deelnemende landen versterkt de inzendingen. Nederland organiseert tevens een speciale VIP-reis bestemd voor de bouwtop van het bedrijfsleven en de overheid. Op 25oktober biedt de Nederlandse minister de Duitse gastheren een diner aan waarbij de problemen worden besproken die de Nederlandse bouw in Saksen ondervindt.

Nadere inlichtingen via NVTB-Buitenlandse Handel: telefoon 070-3477312 en fax 070-3473732.

Reageer op dit artikel