nieuws

Heuvelman Holding wordt overgenomen

bouwbreed

NV Deli Universal neemt Heuvelman Holding NV over. Besprekingen tussen beide besturen hierover zijn in een vergevorderd stadium. Heuvelman is in Nederland een belangrijke leverancier van hout. Per jaar zet de onderneming 160000 m3 hout af.

Deli Universal is een volledige dochtermaatschappij van de Amerikaanse Universal Corporation, het grootste onafhankelijke tabakshandelshuis ter wereld. Deli Universal oefent wereld wijd activiteiten uit op het gebied van de handel in tabak en agriprodukten.

Het bedrijf bezit in zowel Belgie als Nederland aanmerkelijke houtbelangen via dochteronderneming Jongeneel waar Deli Universal 100 procent aandeelhouder van is. Bedoeling is dat Heuvelman als een zelfstandige onderneming binnen de houtdivisie van Deli Universal zal blijven opereren.

Reageer op dit artikel