nieuws

Eerste DAF 75 als 4×4 kipper

bouwbreed

Firma de Rooy, Handel in zand, grind en bouwmaterialen te De Hoef heeft een DAF 4 x 4 kipper in gebruik genomen. De kipper is gebouwd op de eerste DAF FAV 75.240 met vierwielaandrijving.

De bedrijfswagen is verder uitgerust met een Euro-2 motor met 80 dB(A) geluidspakket en met een VG 1600 tussenbak om in het terrein over te schakelen op voorwielaandrijving. De opbouw f. met Hardox stalen vloer en Domex zijwandenf. is een driezijdig werkende kipper waarvan een zijklep hydraulisch in verschillende standen kan worden geopend. Verder beschikt de kipper over een Palfinger PK 9000 autolaadkraan met een Bakker HB100 grijper welke voorzien is van een olierotator. De PTO kan vanuit de cabine bediend worden via het DAF E-gassysteem met cruise-control.

DAF 75 in 4×4 -uitvoering.

Reageer op dit artikel