nieuws

Bruns en Boncke ontslaat veertien stafmedewerkers

bouwbreed

Veertien stafmedewerkers van aannemersbedrijf Bruns en Boncke in Venlo worden ontslagen. Het bedrijf met 200medewerkers en circa f. 80miljoen omzet, wil op deze manier f. 2miljoen besparen op de bedrijfskosten.

Volgens de directie is de order-portefeuille wel redelijk gevuld. De concurrentie is echter moordend en de prijzen zijn erg scherp. Bovendien is de onrust in de markt groot. Met name in de kantorenmarkt is geen droog brood te verdienen, luidt samengevat de verklaring van de directie ten aanzien van de maatregel.

Bruns en Boncke is een dochteronderneming van de Verenigde Bedrijven Janssen en de Jong. Dit bedrijf leed in 1993 een verlies van f. 7miljoen. De bezuinigingsmaatregel bij Bruns en Boncke staat hier los van.

Reageer op dit artikel