nieuws

Bijeenkomst over kantoorgebouw in hogesterktebeton

bouwbreed

Op 25 augustus houdt de Betonvereniging ’s middags een bijeenkomst naar aanleiding van de bouw van het eerste kantoor in hogesterktebeton (HSB) in Nederland. De bijeenkomst vindt plaats in het hoofdkantoor van NBM-Amstelland te Breda. Er worden drie lezingen gegeven, over het onderzoekspo HSB, het constructief ontwerp van het kantoorgebouw en de ervaringen, opgedaan tijdens de bouw. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan de bouwplaats, ook te Breda. Na het bezoek is er gelegenheid tot discussie over de toepassingen van het materiaal hogesterktebeton.

Inlichtingen over de bijeenkomst zijn te verkrijgen bij de Betonvereniging te Gouda, telefoon 01820-32389.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels