nieuws

Beurs verwacht grote deelname Bauma 95

bouwbreed

De Munchener Messe-Gesellschaft heeft de data voor de 24ste Bauma alweer vastgelegd. ’s Werelds grootste internationale beurs van bouwmachines en bouwstoffen produktiemachines zal volgend jaar in Munchen plaatsvinden van 3 tot en met 9 april.

De beurs wordt gedragen door de Vereniging van Duitse bouwmachinefabrikanten (VDMA) en zal zich wederom afspelen op 400000 vierkante meter.

De laatste Bauma, die in 1992 werd gehouden, trok ruim 320000 bezoekers afkomstig uit 107 landen. Voor de presentatie zorgden 1450 exposanten en 201 organisaties uit in totaal 27 landen.

Volgens de beursorganisatie zou 90% van alle exposanten nieuwe contacten hebben gelegd en hebben gesproken over export naar nieuwe markten. Ongeveer 93% van de bezoekers aan de Bauma92 kwam uit praktisch alle disciplines uit de bouwnijverheid. De meesten van hen waren direct betrokken bij investeringsbeslissingen en waren geinteresseerd in bijna alle geexposeerde produktgroepen.

Reageer op dit artikel