nieuws

Ventilerende beschermschoenen van Jalatte

bouwbreed Premium

Groeneveld-Dordrecht BV introduceert de nieuwe lijn beschermschoenen van Jalatte, de grootste producent van veiligheidsschoenen ter wereld. Jalatte komt hiermee tegemoet aan de wensen van veel gebruikers en de nieuwste normen op het gebied van professioneel schoeisel.

De beschermschoenen zijn, conform EN 346, voorzien van een stalen neus die beschermt tegen een vallend voorwerp met een energie ó 100 J (bijvoorbeeld een stalen kogel met een gewicht van 10 kg. die vanaf een meter hoogte de stalen neus treft).

De nieuwe lijn biedt drie modellen. In deze modellen zijn de laatste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van bescherming en comfort. Tevens zijn de schoenen uitgerust met het Jal’Air System: een revolutionair ventilatiesysteem voor extra hygiene.

Gekanaliseerd

Hierbij wordt door de geperforeerde Texon binnenzool tijdens het lopen lucht verplaatst in een gekanaliseerde loopzool en uit uit de schoen geperst. In de zool is voor dit doel een ‘one-way’ ontluchtingsventiel aangebracht.

Het voordeel van dit systeem is dat de drager van de schoenen koelere voeten houdt.

De beschermschoenen ke ingezet worden in diverse werksituaties.

De nieuwe lijn Jalatte beschermschoen voldoen aan de laatste normen voor professioneel schoeisel.

Reageer op dit artikel