nieuws

Slecht klein aantal ontslagen bij kabel-aannemer v/d Berg

bouwbreed

Bij het kabelbedrijf Van den Berg in Zwammerdam, onderdeel van de Utrechtse ULC-groep, is voor zeven mensen ontslag aangevraagd. Voor tien medewerkers wordt een andere plaats gezocht binnen het bedrijf. Bij het bedrijf werken 520 mensen.

Berichten dat 120 mensen vanwege een omvangrijke reorganisatie op straat worden gezet, spreken betrokkenen tegen. De achtergrond van de aanpassing is dat het bedrijf op deze manier verwacht in de zwarte cijfers te blijven.

Alle kabel- en installatiebedrijven moeten op een steeds krappere markt werken. Het gevolg is dat de concurrentie moordend is en dat de meeste aannemers met uiterst krappe marges werken.

De nieuwe directeur, de vorige is begin april formeel op non-actief gezet, zal richting moeten geven aan Van den Berg. ULC, actief als installateur in gebouwen, is daarom naarstig op zoek naar een directeur.

Reageer op dit artikel