nieuws

Project Architect/M in Nederland op de markt

bouwbreed

Intergraph te Hoofddorp introduceert het programma Po Architect/Model voor de Nederlandse markt. Het is geschikt voor computers met UNIX of Windows NT, in combinatie met MicroStation 5.0, het grafische softwarepakket van Intergraph. Po Architect/Model heeft als basis een centraal gebouwmodel, dat als uitgangspunt dient voor alle tekeningen.

Het programma is in Duitsland reeds enkele jaren in gebruik. Het is bedoeld voor het volledige traject van schetsontwerp tot uitvoering.

Een voordeel is, dat de aannemer en de constructeur altijd de meest recente situatie ter beschikking hebben. Het genereren van driedimensionale afbeeldingen behoort tot de mogelijkheden.

Voor wie niet meteen het complete programma wil aanschaffen, is er een vernieuwde versie van Po Architect voor Windows NT. Het kan geintegreerd worden met Intergraph Facility Management en biedt groeimogelijkheden naar Po Architect/Model.

Reageer op dit artikel